Beloon & bedank

Retenz als beloningsprogramma

Wilt u medewerkers belonen omdat ze een mooie prestatie hebben geleverd? Of omdat ze in een drukke tijd extra hard gewerkt hebben? Of wilt u stimuleren dat uw medewerkers op de fiets naar het werk komen en zoekt u een passende beloning? Wat de reden ook is, Retenz biedt het ideale platform om uw medewerkers te belonen.

Hoe werkt het?

U krijgt een eigen webshop

Wij richten een webshop in, met uw look & feel en een uitgebreid assortiment A-merk artikelen, cadeaubonnen, dagjes uit en weekendjes weg.

uw medewerkers kiezen hun cadeau

Uw medewerkers krijgen toegang met een unieke code gekoppeld aan de cadeaubwesite. De code kan per email verstuurd worden of via een voucher in een voor u op maat gemaakte envelop.

uw bepaalt zelf de waarde

U kunt zelf een waarde toevoegen aan de unieke bestelcodes. Dit gebeurt in de beheerdersomgeving. U kunt hierbij kiezen om de waarde in geld of punten te tonen.

Voordeel voor u als werkgever

BELONING IN STIJL

U geeft uw medewerkers een beloning compleet in (huis)stijl van uw bedrijf of organisatie.

VEILIG OPWAARDEREN

U ontvangt de codes voor uw medewerkers zonder waarde. Pas wanneer u ons aangeeft dat de codes opgewaardeerd mogen worden, wordt er een waarde op de codes geplaatst. U hoeft dus geen voorzorgsmaatregelen te nemen omdat u dure cadeaubonnen veilig moet opbergen.

GEEN EXTRA GEDOE

U hoeft niets te veranderen aan uw bestaande belonings- of incentiveprogramma. De beloning die u geeft is echter veel uitgebreider en zorgt voor een hogere medewerkerstevredenheid.

KLANTENSERVICE

Ontwerp, activatie, afhandeling, verzending en klantenservice is onze zorg, niet de uwe.

case

Provincie

Noord-Brabant

In 2018 hebben wij in opdracht van Provincie Noord-Brabant de cadeauwebsite mijncadeau.brabant.nl opgezet.

Bij het leveren van een goede prestatie ontvangen medewerkers van Provincie Noord-Brabant van hun manager een cadeau enveloppe met daarin een persoonlijke bestelcode. Op de website mijncadeau.brabant.nl kunnen de medewerkers hun persoonlijke bestelcode gebruiken om één of meerdere cadeaus uit te zoeken. Mochten de medewerkers een cadeau uit willen zoeken met een hogere waarde, dan kunnen zij het resterende bedrag zelf eenvoudig bijbetalen met iDEAL. 

De cadeau enveloppes zijn in beheer van Provincie Noord-Brabant. Zodra één van de enveloppes uitgedeeld wordt, wordt de persoonlijke bestelcode binnen 24 uur door ons opgewaardeerd met het gewenste bedrag.