Retenz als besparingsprogramma

U kunt Retenz ook inzetten als personeelsvoordeel programma. En daarmee een hele leuke extra arbeidsvoorwaarde presenteren aan uw werknemers: u geeft ze toegang tot de Retenz-webshop met heel veel voordeel op A-merk producten, dagjes uit en weekendjes weg. Zij besparen geld dankzij u! Afrekenen kan met iDeal of (optioneel) met bovenwettelijke verlofuren. En binnen de Retenz-webshop vindt u een apart gedeelte met producten die binnen de WKR (Werkkostenregeling) vallen, en waarmee zelfs met brutoloon kan worden betaald. De besparing kan zo wel oplopen tot 50%!

Hoe werkt het?

U krijgt een eigen cadeau website

Wij richten een webshop in, met uw look & feel en een uitgebreid assortiment A-merk artikelen, cadeaubonnen, dagjes uit en weekendjes weg.

uw medewerkers kiezen hun cadeau

Uw medewerkers krijgen toegang met een unieke code gekoppeld aan de cadeaubwesite. De code kan per email verstuurd worden of via een voucher in een voor u op maat gemaakte envelop.

 

u accodeert de aanvraag

U kunt zelf een waarde toevoegen aan de unieke bestelcodes. Dit gebeurt in de beheerdersomgeving. U kunt hierbij kiezen om de waarde in geld of punten te tonen.

aantal verlofuren wordt verrekend

Wij richten een webshop in, met uw look & feel en een uitgebreid assortiment A-merk artikelen, cadeaubonnen, dagjes uit en weekendjes weg.

Wij bezorgen het product bij de medewerker

Uw medewerkers krijgen toegang met een unieke code gekoppeld aan de cadeaubwesite. De code kan per email verstuurd worden of via een voucher in een voor u op maat gemaakte envelop.

 

R

wkr

Wij kunnen voor u bijhouden of u binnen de WKR-ruimte blijft, dus geen angst voor (hoge) boetes.

Voordeel voor u als werkgever

L

extra arbeidsvoorwaarde

Toon uw medewerkers uw waardering door een extra secundaire arbeide te bieden.

Z

GEEN AANPASSINGEN CAO

U kunt Retenz aanbieden naast uw huidige arbeidsvoorwaarden en hoeft hiervoor geen aanpassingen aan uw CAO of uw website te doen. 

K

OVERSCHOT BOVENWETTELIJKE VERLOFUREN TERUGDRINGEN

Retenz is een eenvoudige manier om naast het bieden van een extraatje, het overschot aan bovenwettelijke verlofuren op uw balans terug te dringen.

KLANTENSERVICE

Ontwerp, implementatie en klantenservice is onze zorg, niet de uwe.

case

Pieter van Foreest

In 2012 hebben wij in opdracht van zorginstelling Pieter van Foreest een personeelsvoordeelplatform ontwikkeld met als doel een oplossing te bieden voor het grote aantal bovenwettelijke verlofuren binnen deze organisatie.

Medewerkers van Pieter van Foreest kunnen sindsdien via dit personeelsvoordeelplatform A-merkproducten en tickets voor een dagje uit aanschaffen met bovenwettelijke verlofuren. De bovenwettelijke verlofuren hebben we hiermee letterlijk omgezet naar een betaalmiddel. Wanneer de medewerker op de website een product of ticket heeft gekozen, wordt dit als een aanvraag naar de salarisadministratie van Pieter van Foreest gestuurd. Na goedkeuring wordt het product, zonder dat de medewerker of de organisatie de order voorfinanciert, direct uitgeleverd naar de medewerker. Pieter van Foreest verrekent dit later via het saldo bovenwettelijke verlofuren van betreffende medewerker. Dit platform heeft er voor gezorgd dat het aantal bovenwettelijke verlofuren drastisch is verlaagd binnen deze organisatie.

“Wij werken sinds 2013 met Retenz; de oplossing voor bovenwettelijke verlofuren van Red Loyalty. Dit tot grote tevredenheid van onze payroll-afdeling en ook van de medewerkers krijgen we veel positieve reacties.”

– Marieke Moerkens, Adviseur Arbeidsvoorwaarden & Rechtspositie –